perjantai 21. toukokuuta 2010

Levoton Bangkok

Bangkokissa on ollut viiime aikoina kovin levotonta ja tälläkin hetkellä on edelleen voimassa ulkonaliikkumiskielto öiseen aikaan. Me asumme n.15km päässä keskustasta ja mellakka-alueesta, joten olemme olleet ihan turvassa. Meidän elämäämme nuo levottomuudet ovat vaikuttaneet siltä osin, että emme ole voineet liikkua kovin kauas asuinalueeltamme. Lisäksi monet ostoskeskukset ovat olleet kiinni keskiviikosta saakka ja kaikki muutkin kaupat sulkevat ovensa jo hyvissä ajoin (klo17) ulkonaliikkumiskiellon vuoksi. Toivomme suuresti, että levottomuudet ovat nyt ohi ja hallitus pääsee sovintoon mielenosoittajien kanssa ja elämä normalisoituu täälläkin Bangkokissa. Pelkona kuitenkin on, että kaikki osapuolet eivät ole vielä tyytyväisiä...

Emme ole jääneet täysin tylsistymään koulun aitojen sisäpuolelle vaan olemme shoppailleet lähialueella ja käyneet elokuvissa. Tänään kävin lasten kanssa katsomassa Shrek nelosen 3D:nä. Se oli kiva elokuva ja lasten mielestä paras kaikista shrek-elokuvista. :)

Tässä muutamia kuvia viime viikoilta:

Koulun pihalla on ihanan turvallista tutkia luontoa

Thaimaassa on nyt sadekausi. Joinakin päivinä on satanut vettä niin kovasti, että parvekkeella on tulvinut. Myös ukkosia on ollut erityisesti öisin.

Kävimme jälleen myös Dreamworld-huvipuistossa.

Huvipuiston satumaailma on todella kaunis


Jättiläinen nukkuu vuoteessaan

Hänen talossaan kaikki on suurta

Jättiläisen kenkiin mahtuu hyvin kaksi pientä lasta

Komea pari, vai mitä?

Kirjoitti: Hanna

1 kommentti:

Minttu kirjoitti...

Teidän 007-kuva on loistava :D