sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Meriruokaa syömässä



Lomamme Huahinissa on edennyt jo viimeiseen päivään. Huomenna aamulla lähdemme minibussilla takaisin Bangkokiin. Ihan mukavaa päästä taas sinne. Anni ja Emma lähtevät sitten muutamaksi päiväksi entisen kotiapulaisemme ja hyvän ystävämme Täängoonin ja hänen perheensä luo toiselle puolelle Bangkokia. Hanna perheineen jää raamattukoululle. Ihan mukavasti tämä Thaimaan loma on alkanut kaikin puolin, Lumikukkakin parani jo ripulitaudista, onneksi!

Jättäkäähän rohkeasti tuonne tekstien alla oleviin kommentti-osiin omia terveisiänne. On mukava nähdä ketä sivuilla on käynyt ja kuulla kaikkien kuulumisia. Vieraskirjaa sivuilla ei valitettavasti ole.

Hanna, Kalle ja Kasperi kävivät syömässä meriruokaa suomalaispariskunnan Masan ja Sofian kanssa. Meriruokaravintolat ovat tolppien varassa veden päällä.




Kalle sai viimein himoitsemansa hummerin. Hummeri painoi n. 800g.


Kasperi halusi grillattua mustekalaa, jotka äiti ja isä lopulta söivät, hyvää oli!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei saa laittaa ruokakuvia:) No ei haittaa:) Kallekin sai hummeria:)Mulla vaan vesi kielellä ja tunne, että pitäs päästä syömään meriruokaa. Äidin kans kävimme muuten eilen thai-ravintolassa Riksussa. Mä söin jam ruam mit:)t.isi

Anonyymi kirjoitti...

Moro vaan, tulkaapas hakemaan meitsikin sinne lomailemaan, hajoon täällä... Viikko lomaa, sen jälkeen 3kk töitä...plääh. Terveisiä vaan kaikille T:Tommi

Anonyymi kirjoitti...

moi!
Onpas kiva lueskella teidän kuulumisia, kun niin harmitti, ettei ehditty nähdä ennen kun lähditte!
Paljon terveisiä kaikille ja voikaa hyvin!!!