torstai 29. toukokuuta 2008

Täängoonin luona vierailulla

Hanna kirjoittaa:

Kävimme tiistaina entisen kotiapulaisemme Täängoonin ja perheensä luona vierailulla. Oli mukavaa nähdä heidät pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Heillä on kaksi lasta Pearl (5v) ja Andaman (6kk). Andaman-poika oli oikein seurallinen ja leikki Lumikukan kanssa peiton päällä lattialla. Andaman oli hieman Lumikukkaa painavampi, mutta melko samankokoisia he olivat. Pearl oli kasvanut kovasti viime näkemältä. Viivyimme heillä parisen tuntia ja söimme erittäin hyvää ruokaa. Minä sain uuden reseptin kanojen kuorrutukseen! Olivat todella hyviä.


Andaman



Pearl koulupuku päällä ja kädessään tuomamme muumien talvinen uimahuone



Täängoon Lumikukan kanssa


Anni ja Emma jäivät Täängoonin luokse muutamaksi päiväksi, kun me palasimme raamattukoululle. Minä sairastuin vielä samana päivänä jonkinlaiseen vatsatautiin, kuumettakin oli. Onneksi muut välttyivät taudilta. Tänään pääsimme siirtymään jo suomalaiselle koululle asumaan. Ihanaa, kun pääsee viimeinkin purkamaan tavarat ja asettumaan aloilleen!

Lumikukka on ollut erityisen kiukkuinen viime päivinä. Ilmeisesti se johtuu hampaiden puhkeamisesta, sillä alaikenet pullottavat ja punoittavat ja kuola valuu hirveästi. Lumikukka on normaalisti hyvin kiltti lapsi, mutta nyt päivät ja yöt ovat yhtä itkua ja tyttö ei viihdy missään, ei edes sylissä. Särkylääke auttaa hieman. Kävimme eilen varmuuden vuoksi lääkärissäkin, mutta kaikki oli kunnossa. Kävimme sekä lastenlääkärille että korvalääkärillä. Korvat eivät onneksi punoittaneet. Toisella puolella tärykalvon takana näkyi kyllä nestettä, mutta lääkäri ei voinut puhkaista korvaa sillä täällä se tehdään aina nukutuksessa. Käymme parin viikon päästä tarkastuttamassa tilanteen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ainon terveiset:

Moikka! Harmi että Lumikukka kipuilee hampaita, toivottavasti paranee pian! Muuten, olen oppinut lukemaan :-)


Inkan viesti:

Olisi pitänyt sukeltaa teidän laukkujen sekaan, niin olisin nyt siellä. Alkaahan se kesälomakin pian, mutta haluaisin silti olla siellä.


Ja Anu vielä kertoo että kesä on sen verran pitkällä että lehmät pääsivät tänään ulos!