torstai 10. heinäkuuta 2008

Annin ja Emma käymässä Kasemradissa

Anni kirjoittaa:

Olen nyt ollut neljä viikkoa harjoittelussa Kasemradin sairaalassa. Aika on mennyt nopeasti ja nyt jäljellä on enää yksi viikko harjoittelua. Viimeinen viikko onkin varmasti kaikkein mielenkiintoisin, sillä silloin menen Bangkokin toisessa laidassa sijaitsevaan valtion sairaalaan. Kyseisessä sairaalassa syntyy päivittäin useita kymmeniä vauvoja, joten menen juuri synnytyssaliin tutustumaan pariksi päiväksi yhdessä kätilötyön opettajan kanssa. Opettaja on kanssani molemmat päivät ja halutessani saan hoitaa myös synnytyksen(opettajan ohjaajana tietenkin). Kivaa!

Kävin tänään Kasemradissa yhdessä Emman kanssa. Hoitajat halusivat nähdä Emman, joten käytin sitä näytillä niillä osastoilla, joissa olin harjoittelussa. Heti Emman nähtyään hoitajat ottivat kamerakännykät esiin ja alkoivat kuvata Emmaa (ihmeellistä ja nukennäköistä tyttöä). Emma onneksi innostui asiasta ja poseerasi kauniisti hymyillen kaikille!Vastasyntyneiden osastolla Emma sai myös hoitaa ja syöttää yhtä tyttövauvaa.


Minä muutaman thailaisen hoitajan kanssa vastasyntyneiden osastolla. Vauva oli juuri lähdössä kotiin, joten olin pukemassa häntä kotiinlähtövaatteisiin.


Emma vierailemassa vastasyntyneiden osastolla. Osastolle mennessä täytyy vaihtaa osaston sandaalit jalkaan. Emmalle hieman liian isot kengät, mutta pysyivät sentään jalassa.

Ei kommentteja: