perjantai 25. heinäkuuta 2008

Dream World

Hanna kirjoittaa:

Kävimme eilen Kallen ja lasten kanssa toisessa huvipuistossa, Dream Worldissa. Lumikukka jäi Annin hoitoon, jotta saimme käydä rauhassa laitteissa.



Tämä huvipuisto oli erittäin hyvä paikka ja myös todella siisti ja edullinen. Ruokapaikkojakin oli kerrankin riittävästi ja monipuolisesti, jopa Subway löytyi! Otimme kaikille rannekkeet joilla sai käydä laitteissa niin paljon kuin haluaa. Kasperi pääsi viimein kummitustaloon, joka ei hänen mielestään ollut kyllä pelottava. Kasperi kävi isän kanssa myös pari kertaa lasten vuoristoradassa, vauhtihiiressä, joka oli vähän jännittävä. Lisäksi he kävivät hämähäkissä ja avaruusvuoristoradassa jossa oltiin sisällä pimeässä. Se oli aika hurja! Minä ja Kasperi käytiin kahdesti Super Splash- nimisessä laitteessa jossa kastuu aivan märäksi. Koko perheenä kävimme koskiseikkailussa, jossa kastui myös erittäin paljon! Minä rakastan näitä vesilaitteita, muista en juuri välitäkään. Koskiseikkailu oli myös Kasperin ja Eevin mielestä paras kaikista.


Super Splashissä. Me istutaan tuolla vasemmassa reunassa puolivälin tienoilla. Vauhti oli erittäin kova!


Ja veteentulo!

Dream Worldissä on myös lumimaailma. Siellä oli aika kylmä! Jalkaan laitettiin kumisaappaat ja päälle toppatakki. Lumimaailmassa olisi voinut laskea mäkeäkin.


Eeville takki oli hieman iso.

Dreamworldissä on myös upea satumaailma. Maasta nousee iso jättiläisen pää, kädet ja jalat. Jättiläisen takana on satumaa, jossa on prinsessa Ruusunen nukkumassa linnassaan, seitsemän kääpiötä mökissään, Hannu ja Kerttu vangittuna noidan piparkakkutaloon, Tuhkimon vaunut yms. Lisäksi on jättiläisen talo, jossa kaikki on tietysti jättikokoista.


Piparkakkutalo

Prinsessa Ruusunen

Jättiläisen talossa


Ketkäs tässä ovat?!! Retu ja Vilma?

Ei kommentteja: