sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Dino Parkissa minigolfaamassa

Kävimme perjantaina Dinoparkissa, Lumikukka jäi Annin ja Emman hoitoon. Dino Park sijaitsee kata ja karon- rantojen välissä. Olin lukenut siitä jo Suomessa Phuketin nähtävyyksiä etsiessäni ja päätin, että sinne mennään varmasti. Kasperi tykkää nimittäin kovasti minigolfista ja on se kivaa meidän muidenkin mielestä!

Paikka oli kyllä tosiaan käymisen arvoinen. Menimme sinne viiden aikoihin ja porukkaa oli silloin tosi vähän. Söimme ensin ulkoravintolassa ranskalaisia ja pizzaa, hinnat olivat melko korkeat, mutta niinhän ne ovat lähes kaikkialla Phuketissa. Lasillinen limsaa maksoi 70bahtia/1,5e, pizza 280bahtia/6e. Ruoka oli kuitenkin hyvää, sehän on tärkeintä! Ravintola oli miellyttävä kivipöytineen ja baarin/ravintolan työntekijät olivat pukeutuneet kiviset&soraset-tyylisiin asuihin.




Syönnin jälkeen lähdimme pelaamaan minigolfia. 18-reikäinen kierros maksoi aikuisilta 240bahtia(n.5e) ja lapsilta 180bahtia. Ihan sopiva hinta mielestäni. Ratojen ympärillä oli teeman mukaisesti erilaisia dinosauruksia, tulivuoria, vesiputouksia ja paljon isoja kiviä. Radat olivat hyvässä kunnossa ja niissä riitti haastetta sekä lapsille että aikuisille. Radan kiertämiseen kului aikaa tunnin verran. Kalle voitti minut lopulta kahdella pisteellä ja lapsetkin pärjäsivät hyvin.

Eevi uskaltautui kiipeämään dinosauruksen selkäänkin

Tulivuoren sisälläkin oli yksi rata.



Lastenkin mielestä paikka oli kiva, mutta he olivat toivoneet, että siellä olisi kuulunut myös esim. dinosaurusten ääniä tai muita äänitehosteita.

Kun lähdimme pois dinoparkista seitsemän aikaan, oli porukkaa jo paljon.

Kirjoitti: Hanna

Ei kommentteja: