maanantai 2. kesäkuuta 2008

Annin ja emman päivät thailaisten luona

Anni kirjoittaa:

Vietimme viime viikolla muutaman päivän Emman kanssa entisen apulaisemme Täng oonin ja hänen perheensä luona. Näihin päiviin mahtui monenlaista ohjelmaa: Lepäilyä ja tuulettimen edessä istuskelua(paljon!), shoppailua tavarataloissa, tutustumista naapurissa asuviin thailaisiin lapsiin ja heidän vanhempiinsa, kristillisissä suurkokouksissa ja konserteissa käymistä ja paljon muuta mukavaa. oli mukavaa viettää aikaa ja olla thailaisten keskellä ainoina ulkomaalaisina.


Bangkadiin kirkko/ Tängin & Chamlongin koti

Alueella, jossa nämä thailaiset ystävämme asuvat, ei ole turisteja. Sen huomasi siitä, että kaikki olivat meidän näkemisestä oikein erityisen innoissaan; heitä ihmetytti hiusten ja ihon vaalea väri sekä siniset silmät. Varsinkin Emmaa ihailtiin kovasti ja thailaiset lapset suorastaan kilpailivat Emman huomiosta. Vaikka Emma ei osaakaan thai-kieltä eikä yhteistä kieltä thailaisten lasten ja Emman välille löydy, ei se leikkejä haitannut.

Andaman Annin sylissä


Emma pyöräilemässä thailaisten lasten kanssa


Muk (Pearl), Fiim ja Emma konserttireissulla perjantaina


Lauantai-aamuna tulimme vihdoin suomalaiselle koululle. Oli kivaa päästä purkamaan tavarat matkalaukuista ja päästä aloittamaan arki täällä tämän kesän kodissa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moii:)

Onpa hienoja kuvia taas lisää.Esittelen näitä taas työkavereilleni huomenna:)Emmakin on
ihan omassa elementissään thailaisten seassa:)t.Isi

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että lapset osaa olla noin avoimia, ettei leikkiä haittaa vaikka kieltä ei osaa :) Terveiset kaikille sinne! T:Minttu