torstai 12. kesäkuuta 2008

Liikenteessä

Hanna ja Kalle käyttivät eilen Lumikukkaa ja Kasperia lääkärissä BNH Hospitalissa. Lumikukalla oli jälkitarkastuskäynti ja kaikki oli hyvin. Kasperilla todettiin korvatulehdus ja poskiontelontulehdus, joten ei ollut turha käynti! Hän sai antibiootin lisäksi viittä erilaista lääkettä astma- ja nuhaoireisiin. Samalla reissulla käytiin myös MBK-ostoskeskuksessa syömässä ja hieman kiertelemässä. Paluumatkalla saatiin hikoilla, kun taksikuskiksi sattui varsinainen rallikuski joka teki kauheita äkkijarrutuksia, tiukkoja väistelyitä ja ajoi koko matkan hirveää vauhtia. Näin pahaa kuskia ei olla vielä aiemmin nähty, onneksi selvittiin hengissä!

Ensimmäisellä Thaimaan viikolla näimmekin jo muistutuksen liikenteen vaarallisuudesta. Tiellä oli äskettäin sattunut kolari. Näimme ruttaantuneen auton, useita poliiseja ja naisen ruumiin joka oli nostettu nojaamaan betonivalliin. Onneksi lapset eivät sitä ehtineet nähdä. Thaimaan liikenteessä on hyvin vaarallista eikä takapenkillä ole turvavöitä. Täytyy vain aina toivoa varjelusta matkoille!

Veljemme Henri ja Antti lähtivät eilen iltana Etelä-Thaimaahan Ko Tao-saarelle snorklaamaan, uimaan ja nauttimaan auringosta. He viipyvät siellä viikon verran. Me menemme huomenna Safari World:iin katselemaan eläimiä ja viikonlopuksi ei ole suunnitteilla vielä mitään ohjelmaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

moi!ilmoittelen vaan et oon löytäny tänne teidän sivuille!kiva kun ootte laittanu kuviakin, emma on kasvanu sit viime näkemästä, mut onhan tuosta aikaakin, meinaako se kasvattaa yhtä pitkät hiukset ku äitillä?!; )terkkuja teille kaikille sinne täältä sateisesta suomesta!sari-pamaus