tiistai 3. kesäkuuta 2008

Koululla

Arki koululla on alkanut sujua mukavasti. Veljemme Henri ja Antti saapuivat Suomesta sunnuntaina ja olemme siis kaikki nyt päässeet asettumaan taloksi. Täällä koululla on helppoa ja mukavaa olla lasten kanssa. Pyykinpesusta, siivouksesta ja muista kotitöistä meidän ei tarvitse kesän aikana huolehtia sillä koululla on kaksi thailaista apulaista. Ruuat haluamme tehdä osittain itse.

Koulu edestäpäin


Päivät kuluvat nopeasti. Lähes päivittäin käymme jossakin ostoskeskuksessa syömässä, kiertelemässä ja käytämme lapsia pallomeressä tai muissa leikkipaikoissa. Iltaisin pelailemme pihalla esim. sulkapalloa tai lentopalloa ja pojat painivat, nyrkkeilevät sekä nostavat painoja. Ostimme lapsille edulliset polkupyörät, jotta he saavat pyöräillä koulun pihamaalla. Lapset viihtyvät muutenkin hyvin ulkona, esim. koiria hoitaen, vesilätäköissä pomppien, pikkueläimiä tutkien ja isoissa vesisaaveissa läträten.


Lapset pyörineen


Lumikukan hammas on jo melkein puhjennut ja hänen olonsa on parempi. Itkuisuus on vähentynyt selkeästi, joten antibioottikuuri taisi tehota. Ruoka maistuu jälleen normaalisti ja hymy on herkässä! Kasperilla on nyt flunssa ja muillakin pientä nuhaa varmaankin ilmastoinnista johtuen.

Lumikukka omalla vauva-alustallaan lattialla. Vieressä kori tarvikkeineen. Sitä on helppo kuljettaa mukana yläkerrasta alakertaan.


Sää on ollut viime päivinä mukavan viileä. Vettä on satanut kovasti erityisesti öisin ja kovia ukkoskuurojakin on ollut. Tarkoituksena on nyt olla Bangkokissa ensi maanantaihin asti jolloin Anni käy tutustumassa tulevaan harjoittelupaikkaansa Kasemradiin. Sitten lähdemme jälleen rannalle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia taas:)itekseni tääl työkoneella katselen ja hymyilen:)
Ikävöin ja samalla olen iloinen kun saatte olla siellä Thaimaassa.
Onhan se meidän toinen koti. Siellä
olemme kokeneet yhdessä ja yksilöllisesti voimakkaita asioita.Kullakin meistä on omat henkilökohtaiset kokemuksemme ja muistomme. Niihin on hyvä saada kosketusta ja samalla voi jäsentää omaa ja yhteistä historiaa ja löytää juuriaan...T.Terapeutti-isi:)

Anonyymi kirjoitti...

Koulu on kaunis ja teillä on varmaan kivaa. Täällä Suomessa on helteet alkanut. Tänään käytiin KYSsillä, usko pois tiedät kyllä miksi :) No mutta syksyllä me mennään ehkä Helsinkiin, synttärilahja se sekin, sillä sinne mennään mun syntymäpäivänä, siis jos mennään. Iloitkaa siellä Thaimaassa vaikka minunkin puolestani :) !

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin! Viesti joka alkaa sanoilla koulu on kaunis... niin se on minun kirjoittamani. Unohdin merkitä nimeni siihen! :(
Terveisin:INKA

Unknown kirjoitti...

Helteisiä terveisiä Virroilta!
Olen ollut mattopyykillä parina päivänä. Hyvin kuivavat nyt, kun aurinko paistaa ja vettä ei ole luvassakaan. Pellot kyllä jo kaipaisivat vettä kovasti.
Olin eilen Simon kanssa Treella Eevilässä. Ulkoilimme Eevertin kanssa muutaman tunnin. Tehtiin lenkki rattailla ja sit leikittiin hiekkalaatikolla. Eevert oli hiukka ihanan näköinen, kun sillä on aurinkolasit ja hellehattu päässä! Pikkusen cool!! :)
Mukava lukea teidän kuulumisia täältä. Lumikukka vähän surettaa, jos joutuu sairastelemaan kovasti, mutta jospa se siitä pikkuhiljaa tasoittuisi. Isommat lapset tuntuvat olevan kuin kala vedessä. Voin oikein kuvitella, miten Emma kuuluvasti komentelee thailapsia :)

Rakkaita terveisiä meiltä kaikilta täältä Virroilta!
Terkuin Riitta-täti (+Iso-täti)