tiistai 17. kesäkuuta 2008

Arkea

Hanna kirjoittaa:

Annin harjoittelu alkoi eilen joten minä, Kalle ja lapset olemme viettäneet aikaa lähinnä koululla oleillen. Emma ei ole juurikaan ikävöinyt äitiään päivän aikana ja kaikki on mennyt muutenkin ihan hyvin. Täällä koululla on tällä hetkellä vielä muitakin asukkaita, jotka lähtevät kesäkuun lopulla Suomeen. Yksi heistä on Kasperin ikäinen tyttö, jonka kanssa Kasperi onkin viihtynyt tiiviisti yhdessä. Mukavaa, että Kasperilla on omanikäistä seuraa. Emma ja Eevi ovat kuitenkin sen verran pienempiä.

Lasten sairastelu jatkuu... Sunnuntaina käytin taas vaihteeksi Lumikukkaa lääkärissä, koska hän itkeskeli erityisesti syödessä. Arvelin siis syyn löytyvän suusta ja lääkäri totesikin, että Lumikukalla on suun moniliaasi eli arkiselta nimeltään sammas. Tämä sammas ei kuitenkaan lähtenyt enää kotihoidolla pois (olin sitä yrittänyt) vaan siihen tarvittiin lääkehoito. Todennäköisesti tauti johtuu runsaista antibioottihoidoista. Lumikukan suu vaikuttaa edelleen hieman aralta, mutta syöminen onnistuu jo paremmin. Tänään Anni joutui sitten käyttämään Emmaa lääkärissä ja hänellä todettiin pissitulehdus johon hän sai antibioottikuurin. Myöskään Kalle ei enää välttynyt sairastelulta vaan hänellä on nyt kurkunpääntulehdus kuten lapsilla aiemmin. Kalle sai myös viikonloppuna kolme ampiaisenpistoa hartioihinsa koulun pihalla. Sen jälkeen hän myrkytti ampiaiset ja hävitti niiden pesän.

Tässä muutamia kuvia paikoista joissa käymme usein:

Yksi leikkipaikoista. Taka-alalla häkin sisällä on pallomeri, liukumäkiä, ilmapalloja ja kiipeilypaikkoja. Leikkiaika on 30min kerrallaan ja lapset voi halutessaan jättää sinne keskenään, sillä paikassa on kaksi valvojaa. Me emme kuitenkaan jätä, vaan joku meistä on aina katsomassa lasten perään.


Eevi tuk tuk-kuskina


Emma Swensens: issä


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Sateisia terkkuja Virroilta!
Huomaa, että on juhannus tulossa, kun on näin sateinen viikko...ja mulla viimeinen lomaviikko..plääh!
Kyllä teillä sairastetaan kovasti siellä. Miten ollenkaan jaksatte ja pärjäätte? Tai toisaalta - kyllähän täälläkin lapsiperheissä melkein aina on joku kipeenä..etten tiedä, onko se sen kummempaa.. Lumikukka ainakin näyttää kasvaneen ja pulskistuneen, vaikka onkin sairastellut paljon.
Tosi kiva, kun jaksatte laittaa kuvia ja juttuja tähän blogiin :)

Meillä Eetulle tuli eilen kirje, että pääsi Tampereelle kotitalouskouluun. Eli se lähtee sit syksyllä Ansku-siskon kanssa sinne kortteeraan. Tänne jää sit enää Arttu...
Eevan perhe muuttaa Orivedelle muutaman viikon päästä, kun saivat jo asuntonsa myydyksi. Kiva, kun meidän välimatka lyhenee. Pääsee nopeammin poikia katsomaan :)
Eipä muuta tällä kertaa..
Palaillaan
- Riitta -