perjantai 6. kesäkuuta 2008

Fashion Mall

Tänään kävimme ostoksilla Platinum Fashion Mall:issa. Siellä on seitsemän kerrosta täynnä vaatteita, kenkiä, koruja ja laukkuja. Kaikki tosi halvalla! Teimme ihania löytöjä. Mukavaa oli myös se, että pääsimme ostoksille ilman isompia lapsia. Kalle ja Antti hoitivat heitä täällä koululla. Lumikukka oli vain mukana ja nukkui tyytyväisenä melkein koko reissun ajan. Huomenna emme aio lähteä minnekään vaan olemme ihan rauhassa. Henri ja Antti lähtevät viikonlopputorille nimeltä Tsatutsak.


Platinum Fashion Mall


Menossa ostoksille. Henri kävi parturissa muutama päivä sitten.


Taksia odottamassa, tavaraa löytyi monta pussillista.


Kasperin flunssa on jo parempana mutta Eevi alkoi yskiä viime yönä ja nyt on ääni aivan poissa. Eevi sanoikin, että: "äiti, minun ääni ei kuulosta yhtään Eevin ääneltä, nyt muut ei tiedä että minä olen Eevi". Harmillisinta on se, että myös Lumikukka sairastui viime yönä jälleen. Hänellä on kova nuha joka haittaa syömistä ja ostosreissun jälkeen nousi kuumekin n. 38asteeseen. Antibioottikuuri on edelleen päällä, joten uskoisimme että hänellä on nyt tuo sama virusflunssa joka isommilla sisaruksilla on. Lumikukka on kuitenkin ihan virkeän oloinen. Katsomme tilannetta huomenna ja käytämme tytön mahdollisesti taas lääkärissä jos tilanne siltä näyttää. Emma on säilynyt tähän asti terveenä. Kaikilla lapsilla on hirveästi hyttysenpuremia joka puolella vartaloa. Hyttysiä on näin sadeaikaan todella paljon, myös sisällä.


Lumikukalle ostettiin oma tuoli (hinta n.10e), jolla pääsee halutessaan vähän liikkumaankin. Tuoli toimii myös syöttötuolina ja kuten kuvasta näkyy, se on mieluinen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Olen joka päivä käynyt tutkailemassa että mitäpä hauskaa touhuilettte siellä kaukana.Kiva kun teitte ton blogin!Täällä juhlittiin Sannin 1.v synttäreitä,molemmat tytöt ovat terveenä olleet jne..Jospa Lumikukkakin rupeaa paranemaan päin niin voi nauttia lomasta täysillä!Teille kaikille aurinkoisia terveisiä Iisalmesta! T:Sari,Make,Sara ja Sanni

Unknown kirjoitti...

Moikka! Olette varmaan kuulleet, että Eevalle ja Villelle syntyi Heka-poika pyhäiltana. 3705g ja 50 cm. On siis kolme kiloa painavampi kuin Eevert aikanaan. Kaikki meni ensin ihan hyvin, mutta viime yönä Ville soitti mulle, että Heka on jouduttu siirtämään LO5:lle, kun sen tulehdusarvot on noussu. Antibiootit menee nyt, mutta sen kummemmin syytä ei ole kerrottu vielä. Ainakin viisi päivää pitävät kai siellä...Katsotaan nyt, miten tilanne etenee...
Meinaa vaan vähän masentaa, että miksi kaikki pitää aina mennä vaikeimman mukaan meillä...???
Ei ymmärrä - ei...
Olin Eeverttiä hoitamassa Anskun kanssa pyhänä, kun olivat siellä synnärillä, mutta eilen oli mun pakko ajella kotiin, kun iski ihan karsee räkätauti. Kävin Hekaakin kurkkaamassa ihan nopeesti vain enkä päässyt nysväämään yhtään ettei tauti tartu.
Mutta eipä teilläkään ihan helppoa ole siellä päässä. Lumikukka sairastellu paljon, mutta toivotaan nyt, että kaikki pöpöt meistä kaikista loittonis pikkuhiljaa!!
Rakkaita terveisiä kaikille!
Oli taas hienoja kuvia!
Terkuin Riitta-täti

Anonyymi kirjoitti...

Se ostoskeskus ..... VAU!!!Täälläkin on hyttysiä, myös sisällä
Ilma on ollut kolea ja viime yönä ladoin päälleni kolme peittoa. Aino sai tänään korvikset, ja minä en mitään. Meille otettiin kissanpentu ja sen nimeksi tuli Kelsi. Toivottavasti siellä on, ja tulee olemaan lämmin :)
terkuin:Inka serkku